Over mij
Geboren aan het begin van de zestiger jaren van de vorige eeuw. Na iets wat zeker geen ongelukkige jeugd was aan het eind van diezelfde eeuw in een tijdsbestek van vijf jaar getrouwd ('93), moeder geworden ('94), mijn baan aan de wilgen gehangen (95), mijn toenmalige echtegenoot naar het buitenland gevolgd ('96) om, nadat wij weer voet op Nederlandse bodem hadden gezet ('97) te gaan scheiden ('99). Je kan het allemaal maar gehad hebben, nietwaar?!

Als alleenstaande moeder de milleniumbug overleefd, weer gaan werken en studeren en toen was daar de diagnose fibromyalgie. Dankzij een goede Mensendiecktherapeute, lieve vrienden en collega's, een uitmuntende huisarts en de farmaceutische industrie heb ik die diagnose, na een lange worsteling inclusief burnout, een plekje weten te geven. 

Wat maar goed is ook want ik mag dan van een leeftijd zijn waarop de meeste retro-trends mij aan mijn jeugd doen denken, dankzij de laatste paar kabinetten hoef ik niet te dromen van stoppen op mijn 57ste. Tel daar maar gerust 10 jaar bij op. Ik doe dus enorm mijn best om fysiek en mentaal in conditie te blijven.  Gelukkig heb ik zittend werk, staat de automaat met enigszins drinkbare koffie drie verdiepingen lager in de kantine dusssch zeg ik: Het gaat helemaal goed komen.

Wil je weten wat ik er aan doe om het helemaal goed te laten komen? Blijf dit blog lezen en je bent en blijft helemaal op de hoogte. Mocht je toch nog met vragen zitten, ik ben te bereiken via zijvanwiebeltjes@ziggo.nl

😘 Wieb

NB. Soms word ik in het creatieve proces geholpen door Toet de CliniClownmuis, zijn vriendje Rozifantje en sinds kort ook door Moeljte. Die laatste kwam 20 jaar geleden in de koffer van Zoon mee naar Nederland. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn welkom. Altijd!